Hoe verwijder of deactiveer ik valutarekeningen?

Om je valutarekening te deactiveren:

• Ga naar de Dashboard-tab
  • Klik op je totale saldo
  • Selecteer de valutarekening die je wilt deactiveren
  • Open het overloopvenster door op de knop met de drie stippen ‘...’ te klikken
  • Selecteer “Deactiveren

Je kunt geen geld meer verzenden met deze rekening en de kaarten die eraan zijn gekoppeld, maar je kunt nog wel geld op deze rekening ontvangen. Je rekening kan op elk moment opnieuw worden geactiveerd.

Om je valutarekening te verwijderen:

• Zorg ervoor dat er geen geld op staat
  • Selecteer je lege valutapocket
  • Klik op de knop met de drie stippen ‘...’ om het overloopmenu te openen
  • Selecteer ''Gegevens
  • Open het overloopvenster door op de knop met de drie stippen te klikken
  • Druk op 'Sluiten'

LET OP: alle toekomstige transacties met die valutarekening worden geweigerd en geannuleerd. Je kunt dezelfde valutarekening niet opnieuw activeren.