Hoe kan ik een valutarekening hernoemen?

Als je wilt kun je de naam van je valutarekeningen wijzigen.

• Ga naar de Dashboard-tab
  • Klik op je totale saldo om een lijst met je valuta-pockets te openen
  • Selecteer de valutarekening waarvan je de naam wilt wijzingen
  • Klik op de knop met de drie stippen...’ om het overloopmenu te openen
  • Selecteer 'Gegevens'
  • Open het overloopvenster door op de knop met de drie stippen te klikken
  • Selecteer 'Naam wijzigen'
  • Voer de gewenste naam voor de valutarekening in en klik op 'Opslaan'

De namen van de aanpasbare valutarekeningen zijn zichtbaar op afschriften.