Niet-Revolut-kosten voor het toevoegen van geld met een kaart

Als er geen kosten werden weergegeven onder het bedrag van je storting, hetzij op het scherm 'Geld toevoegen' of 'Transactiegegevens', dan zijn de kosten of toeslagen afkomstig van je financiële instelling. Revolut heeft geen zicht op de kosten voor externe kaarttransacties.

Sommige externe banken kunnen je kosten in rekening brengen wanneer:

• je kaartstorting wordt beschouwd als een geldopname
  • je kaartstorting wordt beschouwd als een kasvoorschot
  • je kaartstorting wordt beschouwd als een internationale overschrijving
  • de valuta van de transactie verschilt van de valuta van je kaart

We raden je aan om rechtstreeks 📞 contact op te nemen met je bank voor meer informatie.