Kosten voor het uitvoeren van kaartbetalingen

Betalen met je Revolut-kaart is gratis. Winkeliers kunnen je echter extra kosten in rekening brengen als je ervoor kiest om met een kaart te betalen. Deze vergoeding wordt bepaald door de handelaar.

Er kunnen ook kosten in rekening worden gebracht als je je limiet voor valutawissels overschrijdt.

• Wisseltransacties worden niet aangerekend tot €1000 per maand voor Standard. Voor alles boven deze limieten wordt 1% in rekening gebracht.. Je kunt je resterende tegoed op elk moment controleren in het gedeelte'Plan' van de app.
  • VoorPlus €3.000 limiet en een gereduceerd tarief van 0,5% bij overschrijding.
  • Voor Premium en Metal zijn er geen beperkingen op gratis wisselen.

👉 Voor geldautomaatopnames geldt een 2% fair-use fee als je de limieten van je plan overschrijdt. Lees meer over geldautomaatkosten in deze FAQ.

Klik hier voor meer informatie over wisselkosten.