My card payment was declined by the security system

Als ons beveiligingssysteem een kaartbetaling weigert, is het belangrijk dat je het volgende controleert in de transactie via "pop-upmelding" OF "banner melding op beginscherm" en controleer of je de transactie herkent of niet (als je meldingen hebt uitgeschakeld, schakel deze dan in op je telefoon). Je kaart wordt geblokkeerd totdat je de transactie hebt gecontroleerd (om de blokkering op te heffen, ga je naar de sectie Kaarten (het kaartpictogram rechtsboven), selecteer je de kaart die je wilt gebruiken en gebruik je de knop 'Deblokkeren').

Bij controle:

• Als je bevestigt dat je de betaling herkent, wordt de kaart automatisch gedeblokkeerd en zal ons systeem in de meeste gevallen geen toekomstige transacties meer weigeren. Als je wilt dat de betaling doorgaat, moet je deze opnieuw uitvoeren.
  • Als je aangeeft dat je deze betaling niet herkent, wordt je kaart permanent geblokkeerd. Je kunt een nieuwe bestellen door de kaart te selecteren in de sectie 'Kaarten' (het kaartpictogram rechtsboven) → tik op 'Instellingen' → 'Kaart vervangen'.
  • Als je de transactie herkent maar per ongeluk je kaart hebt beëindigd, kun je deze binnen 30 dagen opnieuw activeren. Ga naar de sectie 'Kaarten' en tik op 'Wil je een beëindigde kaart opnieuw activeren?'