Welke informatie heb ik nodig om een claim in te dienen?

Je moet een foto van het ontvangstbewijs uploaden voor alle soorten claims. Afhankelijk van het soort claim dat je indient, kan de claimonderzoeker je vragen om extra documenten te uploaden. Voorbeelden van documenten die je mogelijk moet verstrekken, zijn:

• Voor diefstal: een kopie van de aangifte bij de politie
  • Voor schade: een kopie van de factuur voor de reparatie, tenzij het artikel niet meer gerepareerd kan worden
  • Voor ticketannulering: een document dat bewijst dat je niet in staat was om het evenement te bereiken

Zie de Algemene voorwaarden in de app voor meer informatie via Lifestyle → Verzekeren → selecteer een type → Alle documenten.