Hoe kan ik de documenten van mijn reisverzekeringspolis bekijken?

Om de verzekeringsdocumenten te bekijken of te downloaden, tik je op 'Lifestyle' in het onderste menu → 'Verzekeren' → 'Reizen' → selecteer een type → 'Alle documenten'.

Je kunt alle documenten en polisvoorwaarden ook in je XCover-account bekijken. Om je XCover-account te activeren, moet je een wachtwoord aanmaken via de XCover-link. Tik op 'Lifestyle' in het onderste menu → 'Verzekeringen' → 'Reizen' → selecteer een type → 'Hulp krijgen'.

Je XCover-account is gekoppeld aan het e-mailadres van je Revolut-rekening. Je kunt XCover bereiken via Revolut of door deze website te bezoeken.

Als je verzekeraar of Allianz is, neem dan contact met ons op via chat om je verzekeringsdocumenten te ontvangen. Om je verzekeringsmaatschappij te controleren, afhankelijk van de datum van het schadegeval, kun je dit artikel lezen.

De polis is alleen in-app beschikbaar in de taal van het land waarin je rekening is geregistreerd. Als je de polis in een andere taal wilt lezen, of als je papieren kopieën van je verzekeringsdocumenten nodig hebt, laat het ons dan weten.