Ik ben in het buitenland en heb medische hulp nodig. Wat moet ik doen?

Als je dringend 🏥 medische zorg nodig hebt, ga dan naar het dichtstbijzijnde medisch centrum of ziekenhuis om een arts te raadplegen. Neem zo snel mogelijk contact op met de dienstverlener voor hulp en advies.

Als je vragen hebt over wat er gedekt is, bel dan de dienstverlener op het nummer in de app, 'Lifestyle' → 'Verzekeringen' → 'Reizen' → selecteer een type → 'Hulp vragen'.

Bewaar alle ontvangstbewijzen, gegevens en documenten. Om je claim in te dienen ga je naar 'Lifestyle' → 'Verzekeringen' → 'Reizen' → Selecteer een type → 'Hulp krijgen'.

🔍 Bekijk onze Veelgestelde vragen voor meer informatie over het indienen van een claim.