Mijn rekening sluiten

Voorwaarden om je rekening te sluiten

1. Je moet de eigenaar van de rekening zijn
  2. Je rekening moet een 'Basic'-plan hebben. Als je een betaald plan hebt, downgrade je je plan dan op de pagina Facturering (zie ons artikel over annulering van plan)
  3. Neem alle fondsen op van je rekeningen of voeg geld toe, zodat je saldo 0 is. Klik op je saldo om alle valuta te zien, evenals je Handelaars-saldo
  4. Controleer of er geen lopende transacties zijn

Zorg ervoor dat je alle afschriften downloadt en bewaart die je nodig hebt voor toekomstige referentie.

Hoe sluit je je rekening

1. Ga naar 'Instellingen' door in de linkerbovenhoek op de naam van je rekening te klikken
  2. Ga naar 'Rekening & documenten'
  3. Scroll naar beneden en klik op 'Zakelijke rekening sluiten'
  • Kies een reden om je rekening te sluiten
  • Je rekening wordt direct gesloten. In sommige situaties kunnen we je rekening mogelijk niet meteen sluiten