Ik heb geen toegang meer tot mijn wachtwoordsleutel

Als je de toegang tot je wachtwoord verliest, kun je inloggen bij Revolut met je wachtwoordcode en tweestapsverificatie. Het openen en herstellen van je wachtwoordsleutel gebeurt binnen je Apple, Google of Microsoft cloud-account, dus zorg ervoor dat je het account veilig houdt.

Je kunt een wachtwoordsleutel ook verwijderen via de mobiele app of webapp van Revolut:

1. Ga naar de 'Instellingen' van je profiel door op het pictogram in de linkerbovenhoek te klikken.
  2. 'Beveiliging en privacy' → Wachtwoordsleutels.
  3. Selecteer de 'wachtwoordsleutel' uit de lijst met wachtwoordsleutels.
  4. Druk op de knop 'Verwijderen'.