Cashback-dienst

Onze 24/7 callback-service is bedoeld om hulp te bieden aan alle Ultra-leden. Onze callback-service is beperkt tot het Engels, maar we bieden ook chatondersteuning in verschillende talen. Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit. We bellen je alleen terug als je daarom hebt gevraagd.

Volg deze eenvoudige stappen om een terugbelverzoek in te dienen:

Ga naar het Helpcentrum → selecteer het onderwerp in de Veelgestelde vragen waar je hulp bij nodig hebt.

Als het selecteren van een FAQ je vraag niet oplost, tik dan op 'Oproep aanvragen'. Je ontvangt een beveiligingscode, een sms-bericht en een pushmelding met de bevestiging wanneer een Revolut-medewerker je zal bellen. De medewerker die je belt zal altijd de beveiligingscode aan jou doorgeven voordat hij/zij de details van je aanvraag bespreekt.

Heel soms hebben we te maken met een groot aantal terugbelverzoeken. In dat geval kun je ons ook om hulp vragen door met ons te chatten.

Om een verzoek te annuleren, ga naar Start → Acties → Terugbelverzoek → Annuleren.

Onze Ultra callback-ondersteuning kan je helpen je kaart te blokkeren of frauduleuze activiteiten te melden. De snelste manier om een kaart te blokkeren is door naar de sectie 'Kaarten' te gaan, door op het kaartpictogram rechtsboven te tikken → selecteer de gewenste kaart en tik op de knop 'Blokkeren'.

We hebben speciale telefoonnummers beschikbaar, afhankelijk van je locatie. Je kunt deze nummers niet rechtstreeks bellen. Na het aanvragen van een terugbelverzoek, nemen we contact met je op via een van de onderstaande nummers

• +442038713172
  • +353212040804
  • +37052143823
  • +33644604008
  • +34900943245
  • +3612344590
  • +488001213671
  • +611300281208

Als je een klacht wilt indienen over deze service, raadpleeg dan deze Veelgestelde vraag voor meer informatie.