Hoe financier ik mijn Robo-Advisor-account?

Wanneer je je rekening opent, moet je € 100 toevoegen om te beginnen. Je kunt kiezen tussen een eenmalige financiering of periodieke stortingen.

De valuta van je Robo-Advisor-rekening is EUR.

Je kunt op elk moment geld storten op je Robo-Advisor-rekening, direct vanuit je EUR-Pocket:

Selecteer'Beleggen' in het onderste menu → 'Robo-Advisor' → 'Geld toevoegen'.

Voor overschrijvingen en opnames geldt een minimum van € 10.

Zodra je volledig bent aangemeld voor Robo-Advisor, kun je op elk moment terugkerende stortingen in-app instellen:

Selecteer 'Beleggen' in het onderste menu → 'Robo-Advisor' → 'Geld toevoegen' → 'Planning' → volg de aanwijzingen om de datum en het bedrag voor je periodieke overschrijving in te stellen.