Hur lägger jag till pengar automatiskt?

När du har lagt till ett nytt kort måste du vänta i 30 dagar innan du kan använda det för att lägga till pengar automatiskt.

Vi informerar dig i appen när den här funktionen blir tillgänglig.

Om du har ett behörigt kort:

1. Gå till Hem.
  2. Tryck på Lägg till pengar.
  3. Tryck på knappen under beloppet för att välja metod.
  4. Tryck på informationsknappen i intill kortet du vill använda för att lägga till pengar automatiskt.
  5. Tryck på Lägg till pengar automatiskt.
  6. Välj minimisaldot som påbörjar en automatisk påfyllning samt insättningsbeloppet.
  7. Tryck på Spara.

Du kan inte lägga till pengar automatiskt med Apple Pay, Google Pay eller kreditkort.