Min automatiska insättning utlöstes inte

De vanligaste orsakerna till att en automatisk insättning inte går som förväntat:

Kortet har gått ut

Du måste konfigurera en ny automatisk insättning med ett giltigt kort. Gå till Hur ställer jag in automatisk påfyllning? för mer information.

Automatisk insättning fungerar inte som förväntat eller har raderats

Så här kontrollerar du din automatiska insättning:

1. Gå till Hem.
  2. Tryck på Lägg till pengar.
  3. Tryck på knappen under beloppet för att se tillgängliga metoder.
  4. Tryck på knappen Information "i"brevid kortet.

Om du ser Lägg till pengar automatiskt innebär det att ingen automatisk insättning är aktiv för det här kortet.

Om du ser Justera automatisk insättning kan du trycka på den för att kontrollera att den automatiska insättningen är som du förväntar dig.

Inte utlöst av intern överföring

Om ditt kontosaldo hamnar under minimibeloppet på grund av en intern överföring (till exempel valutaväxling eller överföring till en ficka), utlöser detta inte din automatiska påfyllning.

Automatisk insättning misslyckades

1. Via Startsidan går du till din transaktionshistorik
  2. Tryck på den misslyckade insättningen

Tryck på Få hjälp längst ner på skärmen för att komma åt felsökningssteg.