Vad är räntan på ett flexibelt konto?

Du investerar i penningmarknadsfonder (MMF:er) via flexibla konton. Resultatet för en MMF fluktuerar varje dag och har därför en avkastning som varierar dagligen. Räntan representerar den årliga procentuella avkastningen (APY), som, efter avdrag för tillämpliga avgifter, indikerar hur mycket dina pengar skulle kunna växa om du behöll investeringen under ett helt år och om avkastningen var konstant (vilket den i praktiken inte är).

Vi och våra fondförvaltare jobbar hårt för att hitta bäst APY åt dig utan att du behöver lyfta ett finger (eller ja, kanske några knapptryckningar).