Hur hanterar man en Gruppficka?

Gruppfickor

Med en Gruppficka kan du och dina vänner spara tillsammans – oavsett om det är till att åka på semester eller för att dela på nästa krognota.

Så här skapar du en Gruppficka:

1. Gå till Hem i den nedre menyn.
  2. Tryck på Konton under ditt saldo.
  3. Tryck på + Lägg till nytt.
  4. Tryck på Fickor.
  5. Tryck på Grupp på skärmen för att välja typ av Ficka.
  6. Välj ett namn och valuta för din Ficka, tryck sedan på Skapa Ficka.
  7. Lägg till medlemmar i din Ficka och tryck på Bjud in.
  8. Välj om de inbjudna medlemmarna kan ta ut pengar från Fickan eller inte.
  9. Tryck på Fortsätt.

Vad kan en administratör göra?

• Administratörer har kontroll över medlemmarna i en Gruppficka
  • De kan lägga till eller ta bort medlemmar och avbryta väntande inbjudningar
  • Administratörer kan välja vilka medlemmar som kan ta ut pengar från fickan – och kan ändra dessa behörigheter när som helst
  • Administratörer kan använda Avrundning för att lägga till pengar i en Gruppficka
  • Endast en administratör kan stänga en Gruppficka

Vad kan medlemmar göra?

• Om du blir inbjuden till en Gruppficka får du en avisering som berättar vem som har bjudit in dig och namnet på fickan du är inbjuden till. Du kan tacka ja eller nej till inbjudan.
  • Medlemmar kan göra engångsbetalningar till fickan eller ställa in stående betalningar.
  • Medlemmar kan ta ut pengar från fickan om de får behörigheten från en administratör.
  • Medlemmar kan lämna en Gruppficka när som helst.

Du bör bara acceptera en inbjudan till en Gruppficka eller skicka pengar till administratören om du litar på ägaren. Om ägaren stänger sitt Revolut-konto eller om kontot begränsas kommer du inte åt pengarna Gruppfickan.