Hur lägger jag till pengar i Fickor?

Du kan finansiera din ficka genom att trycka på kontoväljaren under ditt saldo → gå till avsnittet Fickor → välja en ficka → trycka på Lägg till pengar för att överföra pengarna.

Det går att lägga till pengar på flera sätt:

Engångsöverföringar

Spara när du kan med en engångsinsättning

Återkommande överföringar

Ange ett regelbundet belopp att spara automatiskt varje dag, vecka eller månad

Runda upp din växel (ej tillgängligt för Fickor som avser räkningar)

Spara lite automatisk varje gång du spenderar med ditt Revolut-kort. Vi rundar upp dina transaktioner till närmaste heltal och sparar mellanskillnaden åt dig.

Läs den här artikeln om du vill veta mer om vår växelfunktion.