Vad är Fickor?

Fickor

Fickor fungerar som verktyg för kortsiktig pengahantering genom att göra det enklare att hantera utgifter.

Så här skapar du en Ficka:

1. Gå till Hem i bottenmenyn.
  2. Tryck på Konton under ditt saldo.
  3. Tryck på + Lägg till nytt.
  4. Tryck på Fickor.
  5. Välj vilken typ av Ficka du vill skapa och följ instruktionerna på skärmen.

Personliga Fickor

Med en personlig Ficka kan du spara till dina egna mål. Det kan vara allt från hyran till en ny bil eller matinköp.

Gruppfickor

Med en Gruppficka kan du och dina vänner spara tillsammans – oavsett om det är till att åka på semester eller för att dela på nästa krognota.

Fickor för räkningar

Med en Ficka för räkningar kan du sätta undan pengar från ditt primära konto för specifika ändamål, som räkningar och prenumerationer. Du kan ställa in att direktdebiteringar ska dras direkt från dina Fickor för räkningar – en sak mindre för dig att komma ihåg.