Hur tar jag ut kontanter?

För att ta ut pengar från en bankomat med ditt Revolut-kort:

• Använd Revolut-appen för att Hitta en närliggande bankomat. För att göra detta, tryck på kort-symbolen i övre högra hörnet av din hemskärm
  • I bankomaten, sätt in ditt kort och använd din 4-siffriga pinkod
  • För att kontrollera din pinkod, leta efter kortikonen i övre högra hörnet av appens hemskärm och välj det relevanta kortet → tryck på Inställningar → tryck på Visa pinkod
  • Ange det belopp du vill ta ut, bekräfta transaktionen och vänta på att bankomaten ger ut dina pengar
  • Du kan erbjudas ett kvitto, men oavsett visas alla bankomatuttag i appen tillsammans med dina andra transaktioner

För att se till att bankomatuttag är aktiverat för ett visst kort, leta uppkortet i appen och kolla vid Inställningar. Om du fortfarande upplever problem med att ta ut pengar, lär mer i våra Vanliga frågor och svar.

Det finns vissa länder där vi för närvarande inte stöder kontantuttag. För att granska dem, kolla in denna lista.

Mer användbar information: