Hur ställer man in ett virtuellt kort?

Gå till HemKort+Lägg till nyttVirtuellt kort → väl en design → namnge kortet → Skapa kort.

När du har skapat ditt virtuella kort kan du börja använda det direkt (du behöver inte aktivera det). Du kan enkelt kolla ditt virtuella korts uppgifter, som kortnummer, CVV och utgångsdatum i appen:

Gå till Kort (uppe till höger) → välj ditt virtuella kort → Visa uppgifter.

Kolla in Vanliga frågor och svar i vårt Hjälpcenter för information om hur man länkar kort till en digital plånbok.

Du kan använda virtuella kort för följande:

• Onlineköp
  • Kontaktlösa betalningar i butik
  • Betalningar via Apple Pay och Google Pay

Virtuella kort har vissa begränsningar:

• Vissa handlare tar inte emot dem
  • Du kan inte använda dem för att ta ut pengar från en bankomat

Som Revolut-kund kan du ha upp till 6 aktiva fysiska kort, 20 aktiva virtuella kort och 1 engångskort kopplade till ditt konto samtidigt.

Du kan max skapa 4 virtuella kort per 30 dagar, exklusive engångskort. Virtuella kort är inte tillgängliga för Revolut <18-kunder.

Läs dessa Vanliga frågor och svar för att få hjälp med fysiska kort.

Gör så här för att aktivera ett avslutat kort i appen:

Gå till Kort (ikonen uppe till höger) → välj Vill du återaktivera ett avslutat kort? → välj kortet → Ja, återaktivera.