Vilka är avgifterna för att beställa ett kort?

Kortavgifter varierar beroende på paket:

• Standard-kunder får 1 kort och behöver bara betala leveransavgiften. En kortavgift och en leveransavgift tillkommer för extra kort.
  • Plus-kunder får 2 kort utan kostnad, båda med avgiftsfri standardleverans (ingen spårning). Extra kort kostar en avgift, och kunder debiteras för eventuell expressleverans med spårning.
  • Premium, Metal och Ultra-kunder kan beställa 2 kort utan kostnad, båda med avgiftsfri expressleverans med spårning. Vi tar ut en avgift för eventuella extra kort, men vi tar inte ut några leveransavgifter.

Du kan anpassa ditt kort med din egen design på alla betalda paket, utan några extra anpassningskostnader. Standardkunder kan också anpassa kort, men de måste betala en anpassningsavgift.

För exakta avgifter, starta kortbeställningen i appen och fortsätt till betalning. Oroa dig inte, du debiteras inte förrän du bekräftar genom att trycka på Betala.

För att kontrollera avgifter:

• Gå till Kort
  • Tryck på + Lägg till nytt
  • Välj din föredragna korttyp (fysiskt eller virtuellt)
  • Se exakta avgifter under kortdesign

Om du avbryter kortbeställningen inom 1 timme, återförs avgifterna till ditt konto direkt. Läs mer.

Om du tror att ditt kort är komprometterat kan du byta ut det utan kostnad genom att gå till kortinställningarna och trycka på Ersätt.