Hur vet jag om min kortbeställning lyckades?

Följ dessa steg för att bekräfta att beställningen av kortet gick igenom:

• öppna avsnittet Kort genom att trycka på kortikonen i det övre högra hörnet.
  • Kontrollera uppgifterna för ditt nya fysiska kort, inklusive beräknat leveransdatum.
  • Kontrollera leveransinformationen genom att trycka på Mer information.
  • Om du inte hittar ditt nya kort i kortavsnittet innebär det att beställningen inte gick igenom. Du kan beställa ett nytt genom att klicka på Lägg till nytt i samma avsnitt.

Om du beställde ett virtuellt kort kommer du inte att få ett fysiskt kort. Läs om hur du beställer ett fysiskt kort i vanliga frågor och svar.