Chromatic-kort

Våra Chromatic-kort är tillgängliga i Storbritannien, EES och Schweiz för kunder som har betalpaket. Det kostar ingenting att beställa kort för användare som uppgraderar till ett bättre paket innan kampanjens slutdatum i appen. Användare som har betalpaket men inte uppgraderar (inklusive Metal-användare), eller de som vill köpa kortet efter kampanjen, kan köpa det mot en avgift (se appen). Chromatic-kort skickas kostnadsfritt med standardleverans.

Hur beställer jag ett Chromatic-kort?

• Gå till Kort via kortikonen längst upp till höger.
  • Tryck på Lägg till nytt
  • Välj Betaljort
  • Välj Chromatic-kortet och slutför din beställning.

Jag hittar inte Chromatic-kortet

Se till att du har den senaste versionen av appen installerad och kolla igen.

Vad är så speciellt med Chromatic-kortet?

Ett holografiskt lager under den övre plastytan ger vårt Chromatic-kort ett färgsken för varje vinkel. Kortet är tillverkat av 60 % återvunnen PVC.

Antalet kort i kampanjen är begränsat, vilket innebär att ditt kort bara är tillgängligt så långt lagret räcker.