Revolut regnbågskort

Revoluts regnbågskort är tillgängliga för alla kunder, oavsett paket, som gör en donation över det minsta beloppet till ILGA-Europe via Revolut Donationer. Det minsta beloppet varierar per valuta men anges tydligt på donationssidan för ILGA-Europe i Revolut-appen.

Så beställer du ett regnbågskort:

• Logga in i appen och gå till Hubb.
  • Tryck på Donationer.
  • Hitta ”ILGA-Europe” genom att trycka på Visa alla i avsnittet Alla välgörenhetsorganisationer och donera så mycket du vill, men minst det belopp som visas på sidan.
  • När du har donerat blir regnbågskortet tillgängligt på välgörenhetsorganisationens donationssida, eller via kortbeställningsflödet i avsnittet Kort (kortikonen uppe till höger).

För att säkerställa att 100 % av din donation går till välgörenhet tillämpar vi en leveransavgift för alla användare.

Ett regnbågskort kan beställas per Revolut-konto. Korten är tillgängliga så länge lagret räcker. Först till kvarn.

Hittar du inte regnbågskortet?

När du har donerat minimibeloppet kan du prova att ändra fliken Material i kortbeställningsflödet till Plast – Pride-kortet bör då synas i fliken Färg.