Används avskrivningar på artikelns värde när jag gör ett anspråk?

Ja, för köpskyddet tillämpar vi en avskrivning på 5 % per månad med början 90 dagar efter köpet. Vi tillämpar inga avskrivningar för återbetalningsskydd och avbeställningsskydd för biljetter.

Vi kan titta på en vara som kostar 1 000 £ för att illustrera hur avskrivningarna fungerar.

• Efter 3 månader (90 dagar) kan du fortfarande göra anspråk på 1 000 £
  • Efter 4 månader (91 till 120 dagar) kan du göra anspråk på 950 £
  • Efter 9 månader kan du göra anspråk på 700 £
  • Efter 12 månader kan du göra anspråk på 550 £
  • Efter 13 månader kan du inte längre göra ett anspråk

Läs villkoren i appen om du vill ha mer information. Tryck på Livsstil i den nedre menyn → Försäkra → välj en typ → Köp → Alla dokument.