Vilka varor är berättigade för köp- och återbetalningsskyddsförsäkringen?

För att en vara ska vara berättigad till antingen köp- eller återbetalningsskyddet måste du ha betalat för hela varan med ditt Revolut Plus-, Premium- och Metal- eller Ultra-konto. Varan måste också uppfylla följande krav:

• köpts endast för personligt bruk
  • var helt ny när den köptes
  • har inte haft tidigare ägare
  • köptes inte privat
  • har alla nödvändiga CE- och miljöcertifieringar
  • finns inte angiven i undantagen (till exempel mat och dryck, smycken, antikviteter ...). Den fullständiga listan finns i villkoren
  • Den köptes från en återförsäljare i landet där ditt Revolut-konto är registrerat eller i Europa

Det här är bara en översikt över försäkringsvillkoren. Läs villkoren i appen om du vill ha mer information. Tryck på Livsstil → Försäkra → Köp → välj en typ → Alla dokument.