Vart hittar jag mina reseförsäkringsdokument?

Om du vill se eller hämta försäkringsdokument trycker du på Livsstil i den nedre menyn → Försäkra → Resa→ väljer en typ → Alla dokument.

Alla dokument och policyformuleringar finns också tillgängliga på ditt XCover-konto. Aktivera ditt XCover-konto genom att skapa ett lösenord med XCover-länken, trycka på Livsstil i den nedre menyn → Försäkra → Resa → välja en typ → Få hjälp.

Ditt XCover-konto är länkat till e-postadressen som är kopplad till ditt Revolut-konto. Du kan komma åt XCover via Revolut eller genom att besöka den här webbplatsen.

Om din försäkringsleverantör är eller Allianz kan du kontakta oss via chatten för att få dina försäkringsdokument. Du kan se vem din försäkringsleverantör är genom att kontrollera när (datum) händelsen inträffade. Läs den här artikeln.

Försäkringen är bara tillgänglig i appen på det språk som ditt konto är registrerat i. Berätta för oss om du behöver försäkringen på något annat språk eller papperskopior av dina försäkringshandlingar.