Är jag berättigad till reseförsäkringen?

Vår reseförsäkring ingår som en förmån med Premium, Metal och Ultra.

Du behöver inte använda ditt Revolut-konto för att betala resan för att vara berättigad till skyddet.

Omfattningskrav:

• Du är bosatt i Storbritannien eller EES (exkl. Gibraltar och Schweiz).
  • Du har fyllt 18 år.
  • Din primära bostadsadress stämmer med adressen på ditt Revolut-konto.
  • Din resa uppfyller vår definition av en resa.

Behöriga barn (biologiskt barn, styvbarn, fosterbarn, adopterat barn eller barn som genomgår en adoptionsprocess) får inte vara äldre än 17 år vid tidpunkten för resan. Barn måste resa med kontoinnehavaren.

Krav på täckning för make/maka eller sambo för Metal- och Ultra-kunder:

• En make/maka genom äktenskap, partnerskap eller samboförhållande.
  • En sambo är en person som du har bott med i minst 12 månader i följd och som är minst 18 år gammal.
  • De måste resa tillsammans med kontoinnehavaren.
  • Deras primära bostad överensstämmer med adressen för Revolut-kontoinnehavaren.
  • De är på en resa som uppfyller definitionen av en resa.

Kontrollera din försäkring i appen, tryck på Livsstil i den nedre menyn →Försäkra → Resor → välj typ → Alla dokument.