Om Revolut

Revolut är ett app-baserat bankalternativ. Revolut ger dina pengar frihet med vårt flervalutakort och mobilapp. Med Revolut kan du nu skicka, handla, och växla pengar direkt med intuitiv lätthet.

Du kan upprätta ett konto på en gång som gör att du kan skicka pengaöverföringar i 36 valutor till banker över hela världen kostnadsfritt; spendera avgiftsfritt i över 140 valutor med ett kontaktlöst Revolut-kort; och växla valutor till interbankränta i appen.

När du har lagt till pengar till ditt Revolut-konto kan du använda ditt Revolut-kort till den reala växlingskursen på miljontals platser över hela världen. Kortet konverterar automatiskt till den lokala valutan (utifrån den reala växlingskursen som Revolut använder) så att du inte behöver tänka mer på det.

Kontrollera avgifterna här.

Du kan se namnet på, och adressen för, Revolut Bank här.