Jag har förlorat åtkomsten till min passkey

Om du förlorar åtkomst till din passkey kan du logga in på Revolut med din lösenkod och 2FA (tvåfaktorsautentisering). Åtkomst till och återställning av din passkey sker inom dina Apple-, Google- eller Microsoft-molnkonton, så se till att hålla kontot säkert.

Alternativt kan du också återkalla en passkey via Revolut-appen för mobil eller webb:

1. Gå till dina Inställningar från din profil genom att klicka på ikonen i övre vänstra hörnet.
  2. Säkerhet och sekretessPasskeys.
  3. Välj Passkey från listan över passkeys.
  4. Tryck på knappen Återkalla.