Åtkomst till webbappen för detaljhandel

Revolut tillhandahåller 2-stegsautentisering (2FA) för ökad säkerhet när du loggar in på webbappen. Ange ditt telefonnummer och Revolut-lösenord, verifiera sedan med 2FA genom att bekräfta via ett push-meddelande eller genom att ange ett engångslösenord från din e-post eller telefon.

Åtkomst till ditt konto kommer att begränsas om du använder e-post- eller sms-autentisering, eftersom de är mindre säkra än mobil push. Men om du använder en mobil push kommer du att ha full tillgång till ditt Revolut-konto. Detta extra lager av säkerhet säkerställer att endast behöriga personer kan komma åt ditt konto.