Hur stänger jag mitt konto?

Vi tycker att det är jättetråkigt att du lämnar oss, men hjälper dig självklart om du väljer att stänga ditt konto.

När du avslutar ditt konto, se till att du uppfyller följande krav för att avsluta.

Uppsägningskrav:

• Uppdatera din app till den senaste versionen
  • Töm alla valutakonton(inklusive eventuell kryptovaluta)
  • Töm dina sparkonton
  • Nedgradera ditt paket till Standard
  • Stäng ditt handelskonto
  • Ha inga väntande transaktioner eller aktiva prenumerationer
  • Ha inget aktivt <18-konto
  • Ha ingen aktiv försäkring
  • Ha inga öppna återkrav

Om ditt saldo är för lågt för att göra en utgående överföring kan du välja att:

• Överföra pengar till en Revolut-vän med en intern överföring.
  • Donera de återstående pengarna till en välgörenhetsorganisation. För att donera tryck här

Om ditt saldo är rensat (inklusive eventuell kryptovaluta) och det inte finns några väntande transaktioner eller aktiva prenumerationer, och alla andra krav är uppfyllda, ska du kunna avsluta ditt Revolut-konto här.

Hämta och behåll alla utdrag du kan behöva i framtiden.

Vi skickar en uppsägningsbekräftelse till dig när processen är klar.

Vi sparar dina uppgifter i 8 år för att följa förordningar och lagar mot penningtvätt.