Hur lägger jag till pengar på mitt gemensamma konto?

Du kan lägga till pengar på ditt gemensamma konto från ditt personliga Revolut-konto eller via banköverföring från ett externt bankkonto. Du kan också få in din lön på ditt gemensamma konto.

Du kan inte lägga till pengar på det gemensamma kontot från den andra kontoinnehavarens personliga Revolut-konto eller deras externa bankkonto på deras vägnar.

Så här lägger du till pengar på ditt gemensamma konto i appen:

1. Gå till Hem i den nedre menyn.
  2. Tryck på Konton under ditt saldo och sen på Gemensamt.
  3. Tryck på + Lägg till pengar och följ instruktionerna.