Hur ställer jag in betalningar från mitt gemensamma konto?

Du kan överföra pengar och schemalägga betalningar från ditt gemensamma konto på samma sätt som ditt personliga Revolut-konto.

För bankmottagare och kortmottagare kan betalningar göras direkt från saldot för det gemensamma kontot.

Så här överför du pengar och schemalägger betalningar i appen:

1. Gå till Betalningar i bottenmenyn.
  2. Välj en mottagare.
  3. Ange ett belopp och en frekvens (som ska dras från ditt gemensamma konto).
  4. Dubbelkolla att allt stämmer och fortsätt.

Den andra kontoinnehavaren meddelas varje gång du överför pengar eller schemalägger betalningar.

Om du vill överföra pengar till en annan Revolut-kund måste du först överföra dem från ditt gemensamma konto till ditt personliga Revolut-konto och sedan skicka dem vidare till mottagaren. Du kan inte göra en sån överföring direkt från det gemensamma kontot eftersom det inte har en profil eller ett användarnamn.