Vilka är de primära funktionerna för gemensamma konton?

När du öppnar ett gemensamt konto med någon, blir du ekonomiskt förknippad med dem.

Båda innehavarna av det gemensamma kontot kan lägga till, ta ut, hantera och spendera pengarna på kontot.

Gemensamma konton är inte bara till för partners och makar. Vänner, familjemedlemmar och rumskamrater kan också vilja dela ett konto för att hantera gemensamma utgifter. Vi rekommenderar att du noga överväger vem du väljer att dela ett konto med, och att det är en person du kan lita på.

Info om Gemensamma konton:

• Gemensam övertrassering, sparande eller kreditbedömning stöds för närvarande inte.
  • Gemensamma konton kan endast delas av två personer.
  • Båda kontoinnehavarna måste vara kunder i samma land.
  • Du kan inte omvandla ditt personliga konto till ett gemensamt konto.
  • Gemensamma konton kan för närvarande inte länkas till Revolut <18-konton.

Du hittar mer information i våra villkor för Gemensamma konton..

Håll utkik efter kommande funktioner och uppdateringar!

Är pengarna på mitt gemensamma konto skyddade?

Insättningar upp till 100 000 € skyddas enligt insättningsgarantisystemet.