Hur laddar jag ner ett kontoutdrag för en specifik valuta?

Du kan ladda ner kontoutdrag för alla tillgängliga valutor. Dessa utdrag innehåller följande information:

• Kontoinnehavarens uppgifter (namn och adress)
  • Lokala och internationella uppgifter om din Bank Identifier Code (BIC) och International Bank Account Number (IBAN)
  • Sammanfattning av saldo
  • Väntande, slutförda och återställda transaktioner
  • Transaktioner i Fickor (Grupp och Personliga)

Så här hämtar du ett kontoutdrag för en specifik valuta:

1. Gå till Hem i bottenmenyn.
  2. Tryck på Konton under ditt saldo och välj önskad valuta.
  3. Tryck på Mer(...) och välj Utdrag.
  4. Välj tidsperiod, välj dokumenttyp (PDF eller Excel) och tryck på Skapa.

Vi utfärdar inte fysiska dokument eller stämplar begärda dokument. Alla utdrag och bekräftelser utfärdas elektroniskt.