Varför är saldot på utdraget annorlunda från saldot i appen?

Du kan se ditt saldo i kontoavsnittet här. Om du inte tycker att ditt saldo överensstämmer med verkligheten ska du uppdatera appen till den senaste versionen och kontrollera din transaktionslista.

Valutakontot visar det utgående saldot som består av dina medel som är tillgängliga för användning plus väntande transaktioner, medan endast saldot för tillgängliga medel visas i appen. Vi har inkluderat väntande transaktioner utöver ditt valutautdrag för att ge dig en tydligare överblick. Du hittar mer information om väntande transaktioner under Vanliga frågor och svar.

Om ditt saldo i appen är gråtonat kan du enkelt återaktivera saldosynligheten. Se mer här.