Ändra min adress

Adress i specifika EES-länder

Om du flyttar till Frankrike, Irland, Spanien, Nederländerna, Luxemburg, Österrike, fortsätt till nästa avsnitt. För andra EES-adresser:

1. Gå till din Profil (överst till vänster på Hem-skärmen)
  2. Tryck på Konto.
  3. Välj Personuppgifter.
  4. Tryck på Bostadsadress för att ändra.

Adress i specifika EES-länder eller utanför EES

Om du flyttar till Frankrike, Irland, Spanien, Nederländerna, Luxemburg, Österrike, eller helt utanför EES, måste du stänga ditt Revolut-konto innan du öppnar ett nytt i ett land som stöds.

1. Gå till din Profil (överst till vänster på Hem-skärmen).
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Stäng konto.
  4. Följ anvisningarna för att stänga kontot, inklusive att nollställa alla saldon och vänta på att väntande transaktioner slutförs.