Ändra eller verifiera e-postadress

Ändra eller verifiera din e-postadress

1. Öppna vår mobilapp
  2. Gå till din Profil (överst till vänster på Hemskärmen)
  3. Tryck på Konto
  4. Tryck på Personuppgifter
  5. Tryck på din e-postadress
  6. Skriv in den e-postadress du föredrar och tryck på Verifiera
  7. Öppna verifieringsmejlet på samma enhet och tryck på bekräftelselänken

Om du har problem med att verifiera din e-post

• Kontrollera andra inkorgar för din mejladress som skräppost, spam, erbjudanden eller kampanjer.
  • Prova att öppna din mejl från webbläsaren på din mobil om du tidigare använde en app för e-post.
  • Tryck och håll ned Verifiera-knappen i e-postmeddelandet, tryck på kopiera och klistra sedan in den kopierade länken i webbläsaren på din mobil.
  • Din e-postadress kan bara vara ansluten till ett Revolut-konto åt gången – läs våra Vanliga frågor om dubbla konton om du tror att du har ett andra konto