Hur kan mitt barn bjuda in vänner till Revolut <18 och spåra processen i appen?

Så här bjuder ditt barn in vänner (om de är tillräckligt gamla):

1. Tryck på Inställningar från hemskärmen på deras Revolut <18-konto.
  2. Tryck på Bjud in en vän.
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att bjuda in vänner.

På den här skärmen ser de också hur mycket de kan tjäna på varje inbjudan och vad deras vänner behöver göra för att få belöningen.

När en vän använder ditt barns inbjudningskod i sin app kan ditt barn följa sin framsteg mot att få belöningen.

För att få belöningen måste ditt barns kompis slutföra alla steg som krävs inom den angivna tidsperioden. Stegen och tidsperioden finns vid Bjud in vänner i deras Revolut <18-app.

Detta erbjudande gäller inte för alla länder och åldrar, så om de inte ser kampanjlänken kanske de inte uppfyller kraven.

Det kan finnas en gräns för hur många vänner de kan bjuda in. Kontrollera kampanjvillkoren för mer information.