Hur fungerar <18 Återkommande överföringar?

Ditt barn kan schemalägga stående överföringar (dagligen, veckovis eller månadsvis) från sitt kontosaldo för att bidra till en av sina Fickor. När de ställer in överföringen väljer de ett belopp, startdatum och frekvens.

Om de inte har tillräckligt med pengar på sitt konto för en schemalagd överföring behandlas den inte.

Både du och ditt barn kan spåra, inaktivera och återaktivera stående överföringar när som helst.