Hur kan mitt barn skicka pengar till vänner?

Revolut <18-betalningar är begränsade till kunder som har ett Revolut <18-konto och är tillräckligt gamla för att ge digitalt samtycke.

Ditt barn måste ange sitt telefonnummer och ge tillåtelse att aktivera kontaktsynkronisering för att identifiera betrodda kontakter. För att göra detta:

1. Läs berättelserna Välkommen till Revolut <18
  2. Öppna fliken Betalningar i Revolut <18-appen
  3. Tryck på Aktivera
  4. Lägg till deras telefonnummer och aktivera kontaktsynkronisering.

För att skicka omedelbara betalningar till en annan Revolut <18-kund behöver ditt barn:

1. Öppna fliken Betalningar
  2. Tryck på Ny för att välja en ny mottagare, eller välj en befintlig i avsnittet Föreslagna
  3. Ange beloppet och lägg till ett meddelande och/eller GIF om du vill
  4. Tryck på Skicka.

När ditt barn skickar pengar till någon ny kommer transaktionen att vänta tills både du och mottagaren godkänner den. Om de skickar pengar till en tidigare godkänd mottagare godkänns transaktionen automatiskt.

👉 Om ditt barn inte nått den regionala digitala samtyckesåldern, kanske de inte får använda funktionen ännu.

• Över 13 år i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Gibraltar, Island, Lettland, Malta, Norge, Portugal, Schweiz, Singapore, Storbritannien, Sverige och USA.
  • Över 14 år i Bulgarien, Cypern, Italien, Litauen, Spanien och Österrike.
  • Över 15 år i Australien, Frankrike, Grekland, Slovenien och Tjeckien.
  • Över 16 i Irland, Kroatien, Liechtenstein, Luxemburg, Nederländerna, Polen, Rumänien, Slovakien, Tyskland och Ungern.

Revolut <18 betalningar har kontogränser baserat på din lokala T&C.