Vad är Revolut <18-appen designad för?

Med Revolut <18-appen kan ditt barn lära sig om smart pengahantering.

Ditt barn kan hämta och logga in på appen för att se sitt saldo och sina transaktioner samt be om pengar från dig (huvudföräldern). Ditt barn kan dessutom spara pengar till ett mål och tjäna pengar genom att slutföra utmaningar som du har ställt in (till exempel om de hjälper till hemma).

Om ditt barn är äldre än en viss ålder (13–16 beroende på ditt land och lokala lagar) kan barnet initiera betalningar till sina Revolut <18-vänner men du måste godkänna alla förstagångsöverföringar till en ny vän.

Mer information om åldern för digitalt samtycke finns i dessa vanliga frågor och svar.

Det är bara en förälder eller förmyndare (även medföräldrar) som kan hantera säkerhetsinställningarna för kortet.

Minderåriga kan inte använda den vanliga Revolut-appen som du använder, även om de har ett Revolut <18-konto.

👉 Vissa funktioner kanske inte ingår i ditt paket. Se paketen som har fullständig åtkomst till Revolut <18-funktionerna här.

Villkor för Revolut <18 gäller.