Kan jag lägga till och ta ut pengar från mitt barns konto?

Sätt in pengar på ditt barns konto direkt från ditt Revolut-konto utan kostnad. Start → tryck på kontoväljaren under ditt saldo → välj <18-konto → Lägg till pengar.

Ta ut pengar från ditt barns konto när som helst genom att gå till Hem → trycka på kontoväljaren under ditt saldo → välja <18-konto → Ta ut.

Kan jag ställa in en återkommande betalning till mitt barns konto?

Ja, om du vill skapa en återkommande betalning från ditt Revolut-konto öppnar du Start → trycker på kontoväljaren under ditt saldo → bläddrar ner → väljer <18-konto → Veckopeng.

Ställ in belopp och veckodag för automatisk påfyllning av kontots saldo varje vecka. Du kan när som helst redigera eller ta bort veckopengen.