Hur lägger jag till en medförälder i mitt barns konto?

Som den huvudaskliga föräldren kan du lägga till en medförälder för att sköta <18-kontot tillsammans med dig. Detta ställs in individuellt för varje Revolut <18-konto. Du kan ta bort medföräldern när som helst.

Så här lägger du till/tar bort en medförälder:

1. Gå till Hem i den nedre menyn.
  2. Tryck på Konton under din saldo.
  3. Välj <18-konto → välj det konto du vill lägga till en medförälder på (om du har fler än ett <18-konto).
  4. Tryck på Inställningar och sen Medförälder.

Du kan bara ha en medförälder åt gången och endast ändra medförälder tre gånger per kalenderår.

Du kan inte lägga till en medförälder till ett <18-konto med Standard. Se paketen med full tillgång till Revolut <18-funktioner här.