Revolut <18 Spara

Med Revolut <18 Spara kan föräldrar och förmyndare enkelt hjälpa barn att lära sig att spara pengar med hjälp av Fickor, vår sparfunktion. De kan skapa en Ficka för allmänt sparande eller anpassa den för att spara till något särskilt mål.

Som förälder eller förmyndare kan du skapa en Ficka åt ditt barn, med eller utan ett sparmål (beloppet de vill spara ihop). Ditt barn kan också skapa egna Fickor med Revolut <18-appen, och du kan följa deras Fickor från din Revolut-app.

Du kan lägga till pengar direkt i deras Ficka, eller så kan de lägga till pengar från sitt eget Revolut <18-konto.

Om ett av ditt barns Fickor stängs överförs pengarna till deras primära saldo.

Pengar som finns i en Ficka kan inte användas för kortbetalningar då de inte ingår i saldot som hör till deras utgiftskonto.

Så här överför du pengar från en Ficka till deras <18- saldo för utgifter:

1. Du eller ditt barn kan öppna Fickan.
  2. Tryck sen på Ta ut och välj önskat belopp.
  3. Tryck på Ta ut igen för att bekräfta.

Revolut <18 är inte ett sparkonto och ger ingen ränta. Termerna 'spara', 'sparande' och 'besparingar' används enbart i ett sammanhang för ekonomisk läskunnighet för att beskriva handlingen att sätta undan pengar för framtida användning.