Vilka funktioner kan medföräldrar komma åt med Revolut <18?

Som ”huvudförälder” eller ”administrerande förälder” i ett betalpaket kan du lägga till en medförälder som hjälper dig att lära din tonåring om allt som har med pengar att göra.

Medföräldrar kan fylla på Revolut <18-konton och hantera aktivitet men det är bara huvudföräldern/den administrerande föräldern som kan ta ut pengar från <18-kontot.

👉 Vissa funktioner kanske inte ingår i ditt paket. Se paketen som har fullständig åtkomst till Revolut <18-funktionerna här.