Vem kan sätta in pengar på ett Revolut <18-konto?

Föräldern eller vårdnadshavaren som skapade kontot kan lägga till pengar på det från sitt Revolut-konto. Om det finns en medförälder kan även hen sätta in pengar på kontot.

Du kan fylla på pengar genom att gå till Hem→ trycka på kontoväljaren under ditt saldo → välja <18-konto → Lägg till pengar.

👉 Om ditt barn är tillräckligt gammalt kan hen också skicka och ta emot pengar från andra vänner på Revolut <18. Det finns mer information om <18-betalningar med vänner i den här artikeln.