Hur länge sparar Revolut mina uppgifter?

Vi är skyldiga att behålla vissa personuppgifter i minst 8 år enligt lagar för KYC, penningtvätt, banker och e-pengar. Revolut har detaljerade policyer och rutiner för att säkerställa att vi följer dessa krav. Det är möjligt att vi behåller dina personuppgifter under en längre tid på grund av ett potentiellt eller pågående rättsligt anspråk, eller av en annan juridisk anledning.

Denna förordning gäller alla banker.

Mer information om Revoluts policy för datalagring finns i avsnitt 14 i vår Integritetspolicy för kunder.

Så här ser du vilka uppgifter vi har:

1. Gå till din profil.
  2. Tryck på Konto.
  3. Tryck på Dokument.
  4. Tryck på Allmänt.
  5. Välj Begäran om tillgång.

Läs mer om hur vi skyddar dina uppgifter i Vanliga frågor och svar.