Hur laddar jag upp ett dokument?

Följ de här stegen för att ta en livebild av din fysiska id-handling:

1. Gå till din profil i Revolut-appen.
  2. Välj 👤 Personuppgifter och klicka på Verifiera min identitet.
  3. Välj din nationalitet och välj dokumenten från listan (t.ex. pass, id-kort).
  4. Försäkra dig om att ditt dokument är giltigt och inte har gått ut. Om det har gått ut kan du testa med ett annat dokument.
  5. Ta en livebild av dokumentet – se till att hela dokumentet får plats i ramen och att alla fyra hörn av dokumentet är synliga.
  6. Kontrollera att bilden av dokumentet är tydlig och går att läsa.
  7. Tryck på bekräfta och fortsätt registreringsprocessen.